Օպտիմալ ջերմաստիճանները

Ապրանքի խոնավությունը և պահպանման ժամկետը

ԱնվանումՋերմաստիճան °СԽոնավություն %Պահպանման ժամկետ
Խնձոր-1+490-951-8 ամիս
Սմբուկ8-1290-951-2 շաբաթ
Ծիրան0+1951-2 շաբաթ
Բրոկոլի0-195-1001-2 շաբաթ
Գիլաս-1+290-953-7 օր
Ելակ090-955-7 օր
Կաղամբ0-195-1003-7 ամիս
Բազար0-195-1004-8 ամիս
Ծաղկակաղամբ0-195-1002-4 շաբաթ
Սալոր-1+290-951- 8 շաբաթ
Հաղարջ-0.5-090-957-28 օր
Վարունգ8-1190-951-2 շաբաթ
Սխտոր0706-8 ամիս
Խաղող0-190-954-6 ամիս
Դդում4-1585-901-3 շաբաթ
Սոխ-1-070-806-8 ամիս
Տանձ-1+390-951-6 ամիս
Կարտոֆիլ(նոր)4-590-953-8 շաբաթ
Կարտոֆիլ4-590-954-8 ամիս
Ազնվամորի-0.5-090-952-3 օր
Պղպեղ7-1090-951-3 շաբաթ
Դեղձ-1+2902-6 շաբաթ
Բալ-1+290-952-3 շաբաթ

Պատվիրեք հետ զանգ, կպատասխանենք բոլոր հարցերին