Оптимальные температуры Влажность и срок годности продукта ԱնվանումՋերմաստիճան °СԽոնավություն %Պահպանման ժամկետԽնձոր-1+490-951-8 ամիսՍմբուկ8-1290-951-2 շաբաթԾիրան0+1951-2 շաբաթԲրոկոլի0-195-1001-2 շաբաթԳիլաս-1+290-953-7 օրԵլակ090-955-7 օրԿաղամբ0-195-1003-7 ամիսԲազար0-195-1004-8 ամիսԾաղկակաղամբ0-195-1002-4 շաբաթՍալոր-1+290-951- 8 շաբաթՀաղարջ-0.5-090-957-28 օրՎարունգ8-1190-951-2 շաբաթՍխտոր0706-8 ամիսԽաղող0-190-954-6 ամիսԴդում4-1585-901-3 շաբաթՍոխ-1-070-806-8 ամիսՏանձ-1+390-951-6 ամիսԿարտոֆիլ(նոր)4-590-953-8 շաբաթԿարտոֆիլ4-590-954-8 ամիսԱզնվամորի-0.5-090-952-3 օրՊղպեղ7-1090-951-3 շաբաթԴեղձ-1+2902-6 շաբաթԲալ-1+290-952-3 շաբաթ Свяжитесь с нашей службой поддержки. Full name Phone number* Write your message below